Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir? Neden Gündem Oldu?... Sosyal medyada gündem olan isim Saadettin Ustaosmanoğlu merak edilen ve araştırılan isimlerden oluyor. Cübbeli Ahmet ile atışması ile gündeme gelen İsmailağa Cemaati ileri gelen isimlerinden Saadettin Ustaosmanoğlu kimdir?

CÜBBELİ AHMET İLE NEDEN TARTIŞIYOR!

Saadettin Ustaosmanoğlu Cübbeli Ahmet için "erkeksen şeyhliğini ilan et" açıklaması ile gündem oldu.

Cemaatin en tanınan yüzü 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cemaat içinde engellendiğini belirtip "Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" diyerek tepki gösterdi. 

Cübbeli Ahmet'e tarikatın içinden sert yanıt geldi. Kökler Derneği isimli bir YouTube hesabından düzenli yayın yapan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'e ağır iddialarla cevap verdi.

Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir?

Nakşibendi tarikatının Halidiye kolunun İsmailağa Şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi’nin yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu 1959 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokul sonrası medrese eğitimi gördü. Muhtelif yayıncılık faaliyetleri içinde bulundu. Bir çok seminer, konferans ve panele iştirak etti.

Furkan dergisinin Genel Yayın Yönetmenliği görevini yaptı. 1999-2005 yılları arası Metris, Kartal ve Bolu F Tipi cezaevlerinde hapis yattı. Şu an Yeni Furkan dergisinin Genel Yayın Yönetmenliği’ni yürütmektedir.

Cübbeli’nin Tehdit Edildiği Videonun İçeriği Nedir?

Saadettin Ustaosmanoğlu kitapları

İbda Diyalektiği'nde Terkibi Hükümlere Bakış

Tasavvuf - Sonsuzluk Ufku

Susun Çocuklar Konuşuyor veya Ufka Bakmak

Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu