Cübbeli'nin Tehdit Edildiği Videonun İçeriği Nedir?

Cübbeli'nin Tehdit Edildiği Videonun İçeriği Nedir?... Kamuoyunda Cübbeli Ahmet diye bilinen, Ahmet Mahmut Ünlü'nün kendi cemaati tarafından tehdit edildiği videosunun konusu nedir? Cübbeli'nin videosu cinsel içerikli bir video mu? Kendi cemaati Cübbeli'yi neden tehdit etti gibi sorular en çok merak edilen konular oldu. Cübbeli'nin videosunda ne var? Cübbelinin videosunu izle...

Cübbeli'yi Kim Neden Tehdit Etti?

İsmail Ağa Cemaati lideri Mahmut Efendi'nin vefat etmesi sonrası Cemaatin belirlediği yeni lidere itaat etmediği belirtilen Cübbeli Ahmet'e büyük tepki geldi.

Kökler Derneği isimli bir YouTube hesabından düzenli yayın yapan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'e ağır iddialarla seslenirken, video yayınlamakla tehdit etti.

Cübbeli'yi Tehdit Eden Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir?

Nakşibendi tarikatının Halidiye kolunun İsmailağa Şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi’nin yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu 1959 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokul sonrası medrese eğitimi gördü. Muhtelif yayıncılık faaliyetleri içinde bulundu. Bir çok seminer, konferans ve panele iştirak etti.

Furkan dergisinin Genel Yayın Yönetmenliği görevini yaptı. 1999-2005 yılları arası Metris, Kartal ve Bolu F Tipi cezaevlerinde hapis yattı. Şu an Yeni Furkan dergisinin Genel Yayın Yönetmenliği’ni yürütmektedir.

Cübbeli Ahmet'in Videosunun İçeriği Nedir?

Saadettin Ustaosmanoğlu yayınladığı videoda Cübbeli Ahmet'i videosunu yayınlamakla tehdit etti. En çok merak edilen husus videonun içeriğinin ne olduğu ile alakalı oldu.

Sosyal medyada bir çok kişi tarafından paylaşılan video Türkiye gündemi listesine girdi.

Cübbeli'nin Videosu Cinsel İçerikli mi?

Saadettin Ustaosmanoğlu'nun Cübbeli'yi tehdit eden videosu Sosyal medyada yayınlandıktan sonra bir çok kişi videonun içeriği ile alakalı yorumlar yaptı.

Geçmişte Fuhuş Suçu Nedeniyle Tutuklanmıştı

Cübbeli Ahmet 2 Ekim 2011 tarihinde Karagümrük çetesi operasyonu kapsamında Fuhuş amaçlı insan ticareti, tehdit, şantaj ve mafya ile ilişki kurmak suçlamalarıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

Ünlü, tutuklulukta geçen süre ve tutuklamanın koruma tedbiri olması sebebiyle 7 Aralık 2012 tarihinde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olmuştur. 3 Mart 2016 tarihinde görülen duruşmada Ünlü, suçlamalardan beraat etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu