Söylemezsem Olmaz Son Bölüm İzle 20 Kasım Pazartesi 2020

Magazin ve eğlencenin bir numarası Söylemesem Olmaz hafta içi her sabah saat 09:00'da sizlerin evlerinde olmaya devam ediyor. Heyecanlı bir şekilde magazin gündemini takip etmek istiyorsanız bu programı kaçırmamalısınız. Sanat dünyasının dobra ismi Seren Serengil'in sunumu ve sivri dilli şarkıcı Arto'nun yorumlarıyla Söylemezsem Olmaz; hafta içi her sabah Türkiye'nin magazin gündemini belirlemeye geliyor…

Söylemezsem Olmaz'ın son bölümüne Survivor sunucusu Melisa Emirbayer ile görüşen Seren Serengil'in Selin Ciğerci Gökhan Çıra hakkında yaptığı açıklama damgasını vurdu. Selin Ciğerci Gökhan Çıra haberini verdiğimiz gün Melisa Emirbayer'in başına gelenleri tek tek anlatan Seren Serengil'in sözlerini diğer yorumcumlarımız Arto ve Bircan Bali ağzı açık dinle. Selin Ciğerci'nin Melisa Emirbayer'e yaptıkları izleyenleri de şaşkına çevirdi. 
Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden birtanesi olan Menajerimi Ara Dizisi'nin başrol oyuncularından Dicle karakterine canlandıran Ahsen Eroğlu rahatsızlığı dolayısıyla dizi kadrosundan çıkartıldı.
Son günlerin en çok konuşulan çiftlerinden olan Ezgi Mola Mustafa Aksakallı evleniyor mu? Sosyal medyada ortaya atılan Ezgi Mola hamile iddiası bir anda gündeme düştü. Ezgi Mola'nın hamile olduğu ve Mustafa Aksakallı ile sürpriz bir şekilde evleneceği söylentisi yayılmaya başladı. Bir mekan çıkışı görüntülenen Ezgi Mola ve  Mustafa Aksakallı iddialara cevap verdi. 
Magazin dünyasında neler oluyor?Sinan Akçıl Burcu Kıratlı aşkı bittiSinan Akçıl'dan olay ayrılık şarkısıSevcan Yaşar hakkında zehir zemberek iddialarSıla Hazer Amani BoşanıyorÖzcan Deniz velayet davası açtıDr. Ali Şahan canlı yayın konuğumuz

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu