Söylemezsem Olmaz İzle 6 Kasım Cuma

Magazin ve eğlencenin bir numarası Söylemesem Olmaz hafta içi her sabah saat 09:00'da sizlerin evlerinde olmaya devam ediyor. Heyecanlı bir şekilde magazin gündemini takip etmek istiyorsanız bu programı kaçırmamalısınız. Sanat dünyasının dobra ismi Seren Serengil'in sunumu ve sivri dilli şarkıcı Arto'nun yorumlarıyla Söylemezsem Olmaz; hafta içi her sabah Türkiye'nin magazin gündemini belirlemeye geliyor…

Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümünde verilen Kerem Bursin Hande Erçel haberi ünlü oyuncuların hayranlarını üzdü. Uzun süredir aşk dedikoduları çıkan Kerem Bursin Hande Erçel çifti bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı.
Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümünde verilen Hadise Acun Ilıcalı haberinde yorumcumuz Arto'nun bir yorumu izleyenleri şaşırttı. Bir önceki Nusret ve Kerimcan Durmaz'a sonradan göreme yorumunu yapan yorumcularımız Acun Ilıcalı haberi geldiğinde Arto Acun için de sonradan görme dedi. 
Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümüne Arto ve Seren Serengil'in fena kapışması damgasını vurdu. Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz Dizisi'nin son bölümündeki Asya Mert'in aldatma sahnesi Arto ve Seren Serengil'i birbirine düşürdü. Seslerin bir anda yükseldiği anlar izleyenleri şaşırttı. Sizce Arto mu Seren Serengil mi haklı?

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu