Söylemezsem Olmaz İzle 13 Kasım Cuma

Magazin ve eğlencenin bir numarası Söylemesem Olmaz hafta içi her sabah saat 09:00'da sizlerin evlerinde olmaya devam ediyor. Heyecanlı bir şekilde magazin gündemini takip etmek istiyorsanız bu programı kaçırmamalısınız. Sanat dünyasının dobra ismi Seren Serengil'in sunumu ve sivri dilli şarkıcı Arto'nun yorumlarıyla Söylemezsem Olmaz; hafta içi her sabah Türkiye'nin magazin gündemini belirlemeye geliyor…

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümünde verilen bir haber izleyenleri şaşkına çevirdi. Sunucu Arzu Demirel Birinc, kocasının kendisini aldattığını düşünerek yatak odasına koyduğu gizli kamerayla gerçekleri ortaya çıkarttı. Arzu Demirel Birinci gizli kamera kayıtlarında eve yabancı bir kadının değil kocasının kendi kıyafetlerini giydiğini gördü. İşte şaşkına çeviren detaylar...  
Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümünde Sadakatsiz Dizisi'nin son bölümdeki yemek sahnesi izleyenlere aktarıldı. Sadakatsiz Dizisi'nin yemek sahnesinde Asya'nın söyledikleri şaşkınlık yarattı. Yorumcularımız Arto ve Seren Serengil Sadakatsiz Dizisi'nde yaşananlar hakkında yine birbirine düştü.  
 Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümüne konuk olan Özlem Parlu, Selin Ciğerci ile arasında yaşananları anlattı. Selin Ciğerci'nin üzerine yürüyüp boğazını sıktığını söyledi. Özlem Parlu, Selin Ciğerci'yi tek bir şartla affedeceğini de belirtti. 
Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümünde verilen Somer Sivrioğlu haberi başta yorumcularımız olmak üzere tüm izleyenleri şaşırttı. Yanında gizemli bir kadınla görüntülenen Somer Sivrioğlu'nun tedirginliği dikkatlerden kaçmadı. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Somer Sivrioğlu, gizemli kadınla aynı arabaya binip uzaklaştı.

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu