Söylemezsem Olmaz İzle 10 Kasım Salı

Magazin ve eğlencenin bir numarası Söylemesem Olmaz hafta içi her sabah saat 09:00'da sizlerin evlerinde olmaya devam ediyor. Heyecanlı bir şekilde magazin gündemini takip etmek istiyorsanız bu programı kaçırmamalısınız. Sanat dünyasının dobra ismi Seren Serengil'in sunumu ve sivri dilli şarkıcı Arto'nun yorumlarıyla Söylemezsem Olmaz; hafta içi her sabah Türkiye'nin magazin gündemini belirlemeye geliyor…

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümüne yorumcumuz Arto'nun Serdar Ortaç'ın son paylaşımı hakkında yaptığı yorum damgasını vurdu. Bircan Bali'nin sorusu üzerine ''Rezillik'' diyerek konuşmaya başlayan Arto ağzına geleni saydırdı.
Söylemezsem Olmaz'ın dünkü bölümüne telefonla bağlanan ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan söyledikleriyle başta yorumcularımız olmak üzere tüm izleyenleri duygulandırdı. Oğlunun eski eşi Sema Bekmez hakkında ''O benim gelin gelinim değil'' diyen Hatice Hanım, Murat Göğebakan'ın kanseri yendiğini fakat ihaneti kaldıramadığını söyledi.

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu