Servet Bakırtaş Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Servet Bakırtaş Kimdir? Neden Gündem Oldu?... Sosyal medyada gündem olan ve birçok kişinin paylaşım yaptığı Servet Bakırtaş merak edilen ve araştırılanlardan oldu. Servet Bakırtaş kimdir? Neden gündem oldu?

CİNAYETE KURBAN GİDEN BİR DİĞER İSİM!

İstanbul Bakırköy'de, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine Abdullah Türkoğlu dehşet saçtı. İki farklı adreste; Avukatı ve dava açan kadını öldüren zanlı kıskıvrak yakalandı. Gelen son bilgilere göre Abdullah Türkoğlu ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Saldırgan, Fatih'te 2017 yılında oğlu Yiğitcan Türkoğlu'nu 16 bıçak darbesiyle öldüren cani baba Nezir Türkoğlu'nun ağabeyi olduğu öğrenilirken baba Türkoğlu çıkartıldığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılmıştı.

Türkiye'yi sarsan çifte cinayet, Abdullah Türkoğlu'nun önce kendisi hakkında tazminat davası açan ve tüm tehditlerine rağmen davayı geri çekmeyen Öznur Tufan'ın avukatı Servet Bakırtaş'ı Bakırköy'deki avukatlık ofisinde, hemen ardından da davacı Öznur Tufan'ı(71) Büyükçekmece'deki mobilya atölyesinde kurşunlamasıyla işlendi.


Servet Bakırtaş

Silahıyla adeta ölüm saçan Türkoğlu çifte cinayetin ardından gözaltına alınırken, maktullerin cenazeleri ise otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Otopsi işleminin ardından Bakırtaş'ın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Eyüp Sultan Camii'ne getirildi. Bakırtaş'ın cübbesi tabutunun üzerine serildi. Gözyaşları içerisinde feryat eden eşi Günsenin Bakırtaş "Eşim avukat, kızım doktor. Her iki meslekte çok ulvi, her iki meslekte çok değerli. Ülkenin çok iyi yetişmiş insanları bunlar. Onlar bizim geleceğimiz. Her ikisini de katletmek gerçekten çok kötü bir şey. Hem insanlık adına kötü hem aileler adına kötü. İkisini de katletmek çok kötü bir şey. Davasını sonuna kadar takip edeceğiz. Sadece bir avukat değil, oğlum ve kızım da avukat. Çok sayıda avukat bu davayı takip edeceğiz. Sonuna kadar ceza alması için mücadele edeceğiz. Müebbet almasını istiyoruz" diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu