Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Nişanlandı!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Nişanlandı!.... Dizilerin sevilen oyuncusu Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel aile arasında yapılan törenle nişanlandı. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımla nişanlarını duyuran ünlü çiftin mutluluk anları dikkat çekti.

Dizilerde de sevilen karakterler olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel uzun süredir sürdürdükleri birlikteliği nişan ile taçlandırdı.

Evlilik için ilk adımı atan çiftin isteme töreni aile arasında yapıldı.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğumludur. Özge Gürel’in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur. Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini söylüyor.
İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'nın Nürnberg kentinde dünyaya geldi. Serkan Çayoğlu, baba tarafından aslen Giresun Alucralıdır, anne tarafından Gümüşhane Şiranlıdır. Çift yumurta olmasından dolayı kendisine benzemeyen ikiz kardeşi vardır.

Lisans eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi. Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten özel oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2012 yılında 'Kuzey Güney' dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un oynadığı karakterin İtalya'dan gelen arkadaşı rolüyle ekranlarda yer aldı.https://cbe1c577ae10c36a3143f4f60c7da66e.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

2013 yılında Şarkıcı Hande Yener'in 'Ya Ya Ya' klibinde oynadı.

2014-2015 yılları arasında 'Kiraz Mevsimi' dizisinde 'Ayaz Dinçer' rolünü canlandırdı.

2016 yılında oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile birlikte İtalya'da 'Verissimo', ardından tek başına 'C Est Per Postaya' programlarına katıldı.

2018 yılında 'Börü' dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

2021 yılında TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde Ankaralı karakteriyle boy gösterdi.

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu