Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den Aşk Paylaşımı!

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den Aşk Paylaşımı!.... Çoğu zaman aşk konusunda sorulan sorular üzerine ilişkilerini inkar eden Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen en sonunda aşklarını ilan etti. Dün 30 yaşına basan Serenay Sarıkaya'nın doğum gününü kutlayan Umut Evirgen, Sarıkaya ile birlikte çekilen pozlarını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

Uzun süredir ekranlardan ve gözlerden uzak olan oyuncu Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile birlikteliğine son verdikten sonra Umut Evirgen ile anılmaya başlamıştı. Ancak çift, birçok kez haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamıştı.

Uzun süredir arkadaş olarak görünen ikilinin, yaklaşık altı ay önce bu dostluklarını flörte dönüştürdüğü iddia edilmişti. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan çiftten ilk açıklama Umut Evirgen'den gelmişti.

Kasım 2021'de 'teve2 Magazin Masası' muhabirine konuşan Evirgen, "O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?" sorusu üzerine, "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" itirafında bulunmuştu.

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, geçtiğimiz aylarda Sarıkaya'nın Etiler'de bulunan evinden çıkarken görüntülenmişti. İkili, kapıda basın mensuplarının beklediğini görünce çareyi farklı arabalara binmekte bulmuştu. Serenay Sarıkaya kendi arabasına arka kapıdan binerken, Evirgen ise ön kapıda duran arabasına tek binmişti. Basın mensuplarının hiçbir sorusuna cevap vermeyen çift, farklı yollara sapıp gözden kaybolmuşlardı. .

SONUNDA PAYLAŞIM GELDİ!

Geçtiğimiz haftalarda da Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikanos'ta objektiflere yansıyan ünlü çiftten Umut Evirgen kural bozdu. Son paylaşımıyla aşkını ilan eden ünlü işletmeci, Serenay Sarıkaya'nın doğum gününü Instagram'da birlikte oldukları kareyi paylaşarak kutladı.

30 yaşına basan sevgilisi Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmedi.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den Aşk Paylaşımı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu