Rasim Kaan Aytoğlu İstifa Etti mi? İhlas Holding CEO'su İstifa Etti mi?

Rasim Kaan Aytoğlu İstifa Etti mi? İhlas Holding CEO'su İstifa Etti mi?... Sosyal medyada gündem olan ve müstehcen görüntülerde yer aldığı iddia edilen Rasim Kaan Aytoğlu'nun görevinden istifa edip etmediği veya herhangi bir açıklama yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Cem Küçük'ün "Sedat Peker'in elinde hiç bir şey yok, blöf yapıyor" ifadelerinden sonda sosyal medyaya düşen görüntüler ortalığı karıştırdı.

Cem Küçük'ün çalıştığı TGRT'nin de sahibi olan İhlas Holding CEO'suna ait olduğu iddia edilerek servis edilen uygunsuz görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Yayınlanan uygunsuz videolarda birden fazla erkeğin birlikte olduğu görülüyor.

AYTOĞLU AÇIKLAMA YAPTI MI?

Konu ile alakalı olarak Rasim Kaan Aytoğlu'ndan veya onun adına herhangi bir açıklama yapılmadı.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ Mİ?

İhlas Holding CEO'su olarak görev yapan Aytoğlu'nun görevinden istifa edip etmediği merak konusu oldu. Henüz istifa hakkında bir bilgi paylaşılmazken İhlas Holding'in web sitesinde yönetim kurulu ve yönetim listelerine giriş sağlanamıyor.

Sosyal medyada kullanıcılar İhlas Holding CEO'su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas Holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı.

Rasim Kaan Aytoğlu İstifa Etti mi? İhlas Holding CEO'su İstifa Etti mi?

Bir Yorum

  1. ihlas fianasın borçları zaman aşımına uğradı. milletin soğukta cam silerek kazandığı parayı yediler . böyle adamlara bu parayı veriyorlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu