Müge Anlı İle Tatlı Sert Canlı İzle 28 Ekim Çarşamba 2020

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 28 Ekim Çarşamba saat 10:00’dan itibaren ekranlara geliyor. Bakalım bugün hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak. Kayıp dosyaları, cinayete kurban gidenler ve daha fazlası Müge Anlı İle Tatlı Sert'te…

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te dün...
12 Ekimde Kütahya’dan kaybolan Yaşar Bayka için Üsküdar’dan bir izleyicinin aradığını ve Yaşar’ın yanında! Kızı Fadime Bayka ve eşi Şerife Bayka canlı yayında Yaşar Bayka’nın fotoğrafını gördüler.  Yaşar Bey stüdyoya gelerek eşi ve kızına kavuştu. 
Gamze ve Birgül’ün anneleri Ayten Hanım’ın dün bulunduğunu karakola gidildiğini ve nüfus kâğıdı işini halletmeye çalıştıklarını aktaran Müge Anlı bugün kızların yüzlerinin güldüğünü söyledi.Simav Belediye başkanının arayıp aileye her türlü desteği vereceğini söylediği aktarıldı. 14 yaşındaki Fatma kökçe'nin kayıp ilanı verildi.
Filiz Hanım’ın sevgilisi olduğu edilen İsmail Aydın yayına geldi. Kendisinin ustabaşı olduğunu Filiz’e makinesine iplik dolaşınca yardım ettiğini bu yüzden adının çıktığını bundan başka iki kişiyle daha dedikodusunun çıktığını fabrikanın küçük bir yer olduğunu hemen her şeyin duyulduğunu ifade etti. Özkan Bey eşinin ilişkisi olduğunu bildiğini itiraf etti.

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu