Kabine Toplantısı Saat Kaçta Başlıyor Kaçta Bitiyor?

Kabine Toplantısı Saat Kaçta Başlıyor Kaçta Bitiyor?... Son günlerin en çok merak edilen Bakanlar Kurulu Toplantısı 18 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Bugün yapılacak Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda vatandaşın en çok yakından ilgilendiği madde ise KYK borçlarının durumunun ne olacağı hususu. Milyonlarca KYK borçlusu Bakanlar Kurulu Toplantısı'ndan çıkacak sonucu bekliyor. Peki Bakanlar Kurulu Toplantısı ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte detaylar:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Hükûmet veya Kabine, Türkiye'de Cumhurbaşkanının başkanlık ettiği ve tüm bakanların bir araya gelip kararlar aldığı kuruldur. Her bakan, kendi bakanlığını ilgilendiren iş ve emri altındaki kamu personellerinin yerine getirdikleri işlem ve eylemlerinden sorumludur.

Kabine Toplantısı’nın bugün yani 18 Temmuz Pazartesi günü saat 15.00'da başlayacak. Kabine Toplantısı, akşam saatlerinde(yaklaşık 18:00-19:00 civarında) gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basın açıklaması ile son bulacak.

Kabine Toplantısı Saat Kaçta Başlıyor Kaçta Bitiyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu