Esra Erol’da Sibel kimdir?

ATV’nin en çok izlenen programlarından Esra Erol’da yeni bölümü ile 28 Ekim Çarşamba saat 16:20’den itibaren ekranlara geliyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra..

ATV’nin en çok izlenen programlarından Esra Erol’da yeni bölümü ile 28 Ekim Çarşamba saat 16:20’den itibaren ekranlara geliyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da’nın yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor. Esra Erol’da Sibel kimdir?

Hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da da her gün farklı bir olayla birçok kişi yer alıyor. Kimisinin hikayesi yürek burkuyor, kimisi ise yüzleşmeye gelmekten korkuyor.

Hafta içi her gün saat 16.20’de Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı farklı konularla ekrana gelmeye devam ediyor.

SİBEL ÇOCUĞUNU SATTI MI?

Sibel Hanım bir yıl evli kaldığını hamile iken boşandığını mahkemenin kızını kendisine baktığını bir düzeni olduğunu eski eşinin her hafta gelip kızını alıp bıraktığını ama dört ay önce eski eşinin kızını alıp bir daha geri getirdiğini iddia etti.

Sibel Hanım eski eşi ile çocuk için konuştuğunu ama şu an çocuğunun bakıcıda olduğunu aldığı zamanlarda da çocuğa bakıcının baktığını duyduğunu söyledi. Sibel Hanım kocasının çocuğunu bir haftalığına bende kalsın dediğini anne olarak kabul ettiğini nerede kalacağını bilmediğini çünkü o dönem durumunun iyi olmadığını durumunun düzelince alacağını söylediğini şimdi durumunun düzeldiğini ve çocuğunu almak istediğini söyledi.

Sibel Hanım ağız değiştirerek maddi sıkıntılarının iyi olmadığı için çocuğu kendi isteği ile eski eşine verdiğini açıkladı. Sibel Hanım eşinin çocuğunu 5 aydır kendisinden kaçırdığını savcılığa suç duyurunda bulunduğunu telefonlarını engellediğini ulaşamadığını anlattı.

Eski eşinin kendi yaşantısını uygun bulmadığını o yüzden çocuğunu vermediğini söyledi. Eski eşinin de çocuğa bakacak durumda olmadığını o yüzden bakıcıya verdiğini maddi durumunun da iyi olmadığını kendisine söylediğini iddia etti.

Sibel 4 aylık çocuğunu sattığı iddiaları ile bugün de Esra Erol’da gündem oldu. Sibel’in çocuğunu satı satmadığı iddiaları doğru mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu