Edremit Belediye Başkanı Sibel Can'ın Konserinde Saldırıya Uğradı!

Edremit Belediye Başkanı Sibel Can'ın Konserinde Saldırıya Uğradı!... Edremit Belediye Başkanı Saldırıya Uğradı!... Edremit Belediye Başkanı, Sibel Can konserinde yumruklu saldırıya uğradı. Olay 16 Temmuz Cumartesi gecesinde meydana geldi.

Erdemit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 16 Temmuz Cumartesi günü Altınoluk Amfi Tiyatro’daki Sibel Can konserinde sahneye çıkmak istemesi üzerine yaşanan olaylarda yuhalandı ve arbede yaşandı.

Belediye başkanının sahneye çıkmak istediği, sarhoş olduğu ve ortalığı karıştırdığı konserin dinlenmesine engel olduğu için vatandaşlar tarafından tartaklandığı iddia edildi.

İşte Sosyal Medyada Olay ile İlgi Paylaşımlar:

Bu gece Sibel Can konseri vardı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan sahneye çıkıp konuşma yapmasına müsaade edilmedi diye konserin tadını tuzunu kaçırdı. Korumasının Sibel Can’ın odasına girip silah çektiği falan iddaa ediliyor. Yazıklar olsun böyle insanlara…

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan @shasanarslan10 Altınoluk Amfi Tiyatro’da ki Sibel Can Konserinde Arada Sibelcan’ı görmek isteyip göremeyince Kavga Çıkardı ve Seyirci Tarafından Yuhlandı şişeler havada uçuştu.Konser yarıda kesildi.!!!!! #YuhArtık

SELMAN HASAN ARLSAN KİMDİR?

Selman Hasan Arslan, 1957 yılında Edremit/Mehmetalan’da dünyaya geldi. İlkokulu Mehmetalan İlkokulunda, orta ve liseyi Edremit Lisesinde tamamlayan Arslan, 1975 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Balıkesir İşletmecilik ve Turizm Yüksek Okuluna girdi..

1979 yılında dereceyle mezun olan Arslan, 1983 yılından beri, serbest muhasebeci mali müşavir olarak Edremit´te çalışmakta.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Selman Hasan Arslan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkanı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu