Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 64.Bölüm İzle 12 Kasım Perşembe

Show TV’nin beğenilerek izlenen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile 12 Kasım Perşembe saat 15:15’ten itibaren ekranlara geliyor. Yeni bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. Cinayetlerin çözülmeye çalışıldığı, kayıpların bulunduğu program Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi her gün izleyicisi ile buluşuyor. 12 Kasım Perşembe Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme İzle! 64.Bölüm Tek Parça İzle!

Evlatlık verdiği çocuğunu arayan ve 21 yıldır kendisini göremeyen Fatma Hanım için haber geldi. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yayını ses getirdi ve Kader'in ailesi anneye ulaştı! Durmuş Kesek, Tahire Hanım ve 3 çocuğunu arıyor. Durmuş Bey eşinin patronu ile birlikte kaçtığını ve çocuklarını bulmak istediğini söyledi.

126 gündür kayıp olan Mehmet Yanar'ın kendisinden haber alınan son gününde neler yaptığını ev arkadaşı Kürşat Bey anlattı. 30 yaşında 2 çocuk annesi Gülsüm Hanım'ın cesedi evinin 120 metre uzağında boğulmuş halde bulundu. Baba Hüseyin Sakal ve Anne Hanife Sakal kızlarını kayınpederi ve kayınbiraderinin öldürdüklerinden şüpheleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu