Cahit Çetin Kimdir? Ne Zaman Öldürüldü?

Cahit Çetin Kimdir? Ne Zaman Öldürüldü?... Sosyal medyada gündeme gelen isimlerden olan Cahit Çetin'in ne zaman ve kimler tarafından öldürüldüğü merak konusu oldu.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 31 Ağustos 2017'de kolunda ‘SP’ dövmesi bulunan, sosyal medya hesaplarında Sedat Peker’le ilgili paylaşımlar yapan ve birlikte fotoğraflarını yayınlayan Cahit Çetin'in öldürülmesi üzerine gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Cahit Çetin'in, Sedat Peker ile görüntüleri ortaya çıkarken, vücudunda da "SP" yani Sedat Peker'in adının başharflerinin yazılı olduğu iddia edilmişti.

Kolunda ‘SP’ dövmesi bulunan, sosyal medya hesaplarında Sedat Peker’le ilgili paylaşımlar yapan ve birlikte fotoğraflarını yayınlayan Cahit Çetin, polisin yaptığı araştırmaya göre Cahit Çetin ve cinayete karışanlar yasal olmayan oyun oynatıyor, ancak sonrasında paylaşımda sorun yaşıyorlar ve cinayet gerçekleştiriliyor.

Sedat Peker'in, Çekmeköy'de öldürülen Cahit Çetin'in ölümüne ilişkin  "tasarlayarak kasten adam öldürmeye azmettirme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

SEDAT PEKER PAYLAŞIM YAPTI!

Sedat Peker'e ait Deli Çavuş adlı sahte hesaptan yapılan paylaşımda da Cahit Çetin'in adı geçiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu