Bora Karabey Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Bora Karabey Kimdir? Neden Gündem Oldu?... Sosyal medyada gündem olan isimlerden olan Bora Karabey araştırılıyor. Bora Karabey kimdir? Neden gündem oldu?

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri Bora Karabey oldu. 8 Temmuz Bora Karabey'in doğum günüdür. İşte Bora Karabey hakkında merak edilenler...

Bora Karabey, Dilara Pamuk'un yazdığı hikaye kahramanlarından biridir. Maça Kızı 8 adlı eserde Bora Karabey'in doğum günü 8 Temmuz olarak geçiyor. Kurgu karakterin sevenleri ise 8 Temmuz tarihi geldiğinde Bora Karabey karakterini gündeme taşıdı.

DİLARA PAMUK KİMDİR?

Dilara Pamuk, 1998'de İstanbul doğmuştur. Dilara Pamuk, adını Whatpadd üzerinden adını duyurdu. Maça Kızı 8 isimli romanıyla özellikle genç okurların hayranlığını kazandı. Whatpadd üzerinde yayımladığı romanı yaklaşık 25 milyon kere tıklandı.

Önce Kemal Hamamcıoğlu’ndan yaratıcı yazarlık dersleri, sonra Pınar Bulut’tan senaryo dersleri aldı. 7 Ekim 2020 günü Kanal D’de başlayan, Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un başrollerini oynadığı, İngiltere’de yayınlanan Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması Sadakatsiz dizisinin iki senaristinden biri. Diğeri ise Kemal Hamamcıoğlu'dur.

Bora Karabey Kimdir? Neden Gündem Oldu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu