Twitter'da ki Cem Uzan Hesabı gerçek mi?

Twitter'da ki Cem Uzan Hesabı gerçek mi?... Sosyal medya platformu Twitter'da ilginç paylaşımlar yapan @uzancc hesabı gerçek mi? Cem Uzan nerede? Siyasete girdi mi?

Son günlerde twitter'da yaptığı ilginç paylaşımlarla binlerce beğeni ve rt alan Cem Uzan Hesabı sonrası, vatandaşlar bu hesap gerçek mi diye araştırma yapmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Adaylığını İlan Etti

@uzancc Hesabından yapılan ve sayfanın en başına sabitlenen paylaşımda Cumhurbaşkanı adayı olduğu ilan edildi. Hesaptan Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi.

@uzancc Ben Cumhurbaşkanı adayıyım. Haziran 2023'te Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olacağım.

@uzancc Hesabı Cem Uzan'ın gerçek Hesabı mı?

Twitter'da @uzancc nicki ile paylaşımlarda bulunan ve biosunda "Genç Parti Kurucu Başkanı | Cumhurbaşkanı Adayı | Özgürlük, Zenginlik, Hedef Avrupa Birliği" ifadeleri yer alan Cem Uzan Hesabının gerçek bir hesap olmayıp parodi hesap olduğu belirtildi.

İşte Cem Uzan hesabından yapılan ilginç paylaşımlardan Bazıları

Parodi Cem Uzan hesabından yapılan paylaşımların, beğenilerinin çok yüksek olması gözlerden kaçmadı. Takip eden bir çok kişinin hesabı gerçek zannetmesi ve Cem Uzan ile yazışıyor gibi davranması dikkat çekti.

Cem Uzan'ın Gerçek Twitter Hesabı Hangisidir?

Cem Uzan'ın Twitter'da ki gerçek hesabı https://twitter.com/CemCUzan
Twitter'da gerçek hesabından daha ziyade parodi hesabının ön planda olması şaşırtıcı oldu.

Cem Uzan Nerede Yaşıyor?

Ergenekon iddianâmesinde, Şener Eruygur'u askerî darbeye teşvik etmekle suçlanan Cem Uzan, siyâsi sığınma talebini kabul eden Fransa'da hayatını sürdürmektedir. 2 Temmuz 2020 tarihinde Ankara'da yapılan Genç Parti 5. Olağan Kongresi'ne telekonferans yöntemiyle katılarak yeni genel başkanın Murat Hakan Uzan olduğunu açıklamıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu