Peker'in İddia Ettiği Yıldırım Demirören'in Sevgilisi Kim?

Peker'in İddia Ettiği Yıldırım Demirören'in Sevgilisi Kim?... Sosyal medyadan paylaştığı bilgilerle Demirören Grubuna ve özellikle Yıldırım Demirören'e savaş açan Sedat Peker'in iddia ettiği Demirören'in sevgilisi kim? Demirören'in sevgilisi kiminle aldattı gibi sorular en çok merak edilen konular oldu. Hangi Haber sunucusu Demirören'in sevgilisiydi? Sunucu Buket Aydın Yıldırım Demirören'in Sevgilisi miydi?

Sedat Peker Ne Paylaştı?

Suç Örgütü Lideri Sedat Peker Yaptığı Paylaşımda Şu İfadeleri Kullandı;

"Bizim kahpe pambıkören var ya, bunun bir tane manitası var (gerçi dünya kadar var da bu özel). Bu hanımefendinin ismini vermeyeceğim, bana yakışmaz. Bu pambıkören sevgilisini çok yeterli olmadığı halde haber bülteni sunucusu yapmıştı. O zamanlarda bir tartışmalar olmuştu. Bu kişi bu görevi yapabilir mi, yapamaz mı diye. Neyse konumuz bu değil. Pambıkörenin sevgilisi bizimkini boynuzluyor. Peki kimle boynuzluyor biliyor musunuz? Bu konu nasıl ortaya çıkıyor biliyor musunuz?"

Sosyal Medyanın Gündemi Demirören'in Sevgilisi

Sedat Peker'in hiç bir belge ve görüntü yayınlamadan ortaya attığı bu iddia sonrası bir çok sosyal medya kullanıcısının Demirören'in sevgilisi hakkında paylaşım yapması tepkiyle karşılandı.

Sedat Peker'in İddiaları Doğru mu?

Sedat Peker'in sosyal medyadan ortaya attığı iddialarla alakalı herhangi bir kesin bilgi olmamakla birlikte bu hususta geçmişte sosyal medya da yazılmış içeriklerden başka bir bilgi bulunmamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu