Muharrem İnce'nin Logosu Belli Oldu

İnce'nin başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi"nin önümüzdeki haftalarda parti olarak siyasi faaliyetlerine başlayacağı belirtilirken, CHP'den istifa eden 3 milletvekilinin de bu partiye katılacağı öğrenildi.

Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? logo hangisi? logoda dikkat çeken detay ne? işte merak edilen Muharrem İnce'nin Partisi

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi"nin partileşme sürecinde sona yaklaşıldı.

Parti programı ve tüzüğünün büyük ölçüde tamamlandığı belirtilirken, İnce'nin Yalova'da istifa eden 350 CHP'linin içerisinde isminin olduğu ifade edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, eski Yalova Milletvekili İnce'nin geçen yıl eylül ayında Sivas Kongresi'nin yıl dönümünde bu kentten başlattığı Memleket Hareketi'nin partileşme çalışmaları sona geldi.

Partisinin İsmi Ne Olacak?

Memleket Hareketi olarak 70'e yakın kurucu üyeyle yoluna devam eden İnce'nin yakın zamanda dilekçesini vermesini beklediği partinin adının "Memleket Partisi" olacağı ifade edilirken, parti tüzüğünün tamamlandığı, parti programının da yüzde 90 oranında yazıldığı öğrenildi.

Kimler Muharrem İnce'nin Partisine Katılacak?

Öte yandan CHP'den istifa eden milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in, İnce'nin kuracağı partiye katılacakları öğrenildi. Ayrıca CHP'den 20'ye yakın Milletvekilinin istifa ederek Memleket Partisine katılacağı ifade ediliyor.

Muharrem İnce'nin Partisinin çok kısa sürece mecliste grup kuracak sayıya ulaşabileceği, ve bu sayede ilk seçimde yer alabileceği gibi, hazine desteği alma hakkına sahip olacak.

Bugüne kadar 50 civarında ilde çalışmalarını sürdüren İnce'nin "yüzde 50 artı 1" almayı hedefleyen bir parti kurmak istediği ve bu yönde il gezilerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği vurgulandı.

Partinin Logosu Ortaya Çıktı İşte Logoda Çok Konuşulacak Detay

Muharrem İnce'nin Memleket Partisinin logosu ortaya çıktı işte logoda ki dikkat çekici iki detay. Görsele T.klyarak İlerleyiniz.

İşte Logo ve detayları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu