Mado Neden TT Oldu? Mado'dan Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Açıklama

Mado Neden TT Oldu? Mado'dan Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Açıklama... Mado çalışanları neden hedef oldu? Mado'nun Ak Parti ile ilişkisi nedir?

Mado Çalışanlarından Ak Parti Pankartı

Mado Çalışanlarının üzerinde ünlü dondurma firmasının logosunun da yer aldığı, Ak Parti'ye destek pankartı açması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Mado Çalışanlarının açtığı pankartta Ak Parti'ye "Oyumuz Sana Helal Olsun" mesajı dikkat çekti.

Mado Kimin, Sahibi Kim? Ak Parti ile İlişki Var mı?

MADO, Türkiye'de yaklaşık 300, dünya çapında birçok ülkede satış noktası bulunan bir Türk dondurma ve pasta markasıdır. Marka adını iki kelimeden alır: Firmanın kurulduğu şehrin eski adı olan "Maraş" ve "Dondurma"

1850 yılında Yaşar Kanbur tarafından kurulmuştur .

Mado'nun Sahibi Mehmet Sait Kanburdur. Mehmet Sait Kanbur  1949 yılında dünyaya geldi. Aslen Kahramanmaraşlı olan Kanbur, evli ve 4 kız çocuğu babasıdır. Mehmet Sait Kanbur MADO Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüyor. Mehmet Sait Kanbur Ak Parti'ye olan yakınlığı ile tanınıyor.

Sosyal Medya'dan Gelen Tepkilerden Bazıları

@kbseylernet Mado denen dondurmacı kisvesi altındaki şirretleri Gezi'den biliriz. Kapılarını kapatıp, biber gazı yiyenlere sırıtarak bakmışlardı. Bir tanesi de bendim. Değil ürün satın almak, kapısından içeri giren bizden değildir !

@iuzun741 top dondurmayı 15 tlye satan MADO 'oyum AKPartiye' demiş. Muhalif kesim MADO' yu boykot twitleri atıyor. AKPartililer ise 'yarın gidip dondurma yiyelim, MADO' ya sahip çıkalım' kampanyası yapamıyor.. Niye ki.?

@__MERKEZZZ__Demek siz lollikler Ak Parti' ye oy vereceğini beyan ettiği için Mado' yu linç etmeye kalkıyorsunuz, o halde benim nezdimde Kuru Kahveci Mehmet Efendi, Kuru Kahveci Mehmet Hanım; Bay Döner de Bayan Döner' dir. Madem öyle, işte böyle... Hadi bakalım... MADO CAN'DIR...

Bir Yorum

  1. AKP liler zamanında bank Asya batıyor diye destek vermişti unutmadık şimdi mado ya verirler yarında Kandırıldık der bunlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu