Kim Milyoner'de İşitme Engelli Buket Geceye Damga Vurdu!

Kim Milyoner İster'e katılan İşitme Engelli Buket birbirinden zor sorulara doğru cevaplar vererek büyük bir başarı gösterdi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster?'de 7 Kasım Cumartesi akşamında yarışmaya katılan işitme engelli Buket'in programdaki başarısı büyük heyecan yarattı.

15 bin TL'lik baraj sorusunu bilerek 30 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazanan Buket'e hem uzun hem de biraz zor bir soru soruldu.

Akademik araştırmalarda Amerikan Futbolu ve Buz Hokeyi Liglerinde hangi oyuncuların daha fazla ceza aldığı ancak Türkiye Futbol Liginde böyle bir durumun görülmediği ortaya konulmuştur?

Buket Hanım 30 Bin TL'lik soruya da doğru cevap vererek bir sonraki soruyu görmeye hak kazandı. Bugün barajı geçen ilk kişi Buket Hanım olmuştu.

Buket Hanım, 2 yaşında yaşadığı bir sağlık problemi dolayısıyla büyük oranda iki kulağında da oluşan işitme kaybı dolayısıyla konuşma zorluğu yaşamış. Daha sonrasında kendisini geliştiren Buket Sosyoloji alanında araştırma görevlisi ve birçok alanda gönüllü eğitimler veriyor.

TWİTTER'DA BİRÇOK PAYLAŞIM YAPILDI

Buket'in başarısı sonrasında Twitter'da heyecanlı birçok paylaşım yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu