Kayseri'de Şehir içi Ulaşımda Mastercard Kullananlar Dikkat!

Kayseri'de Şehir içi Ulaşımda Mastercard Kullananlar Dikkat!... Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mastercard Kullanıcılarından yanlışlıkla Fazla Çekim mi yaptı? Papara Hesabı Olanlardan Bir Biniş Çekim Yapıldı mı ? Sorun Nasıl Çözülür?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bir süre önce şehir içi ulaşımda Mastercard kullanımını devreye sokmuştu. Belediye otobüsünde Mastercard'larını kullananların hesabından biniş yapmadıkları halde bir binişlik çekim yapıldığı dikkat çekti.

Kayseri'de Papara Üzerinden Hatalı Çekim

Kayseri'de belediye otobüslerinde Mastercar kullananların papara hesabından bilgileri haricinde bir binişlik çekim yapılması kullanıcıları şaşırttı.

Hatalı Çekim Sorunu Devam Eder mi?

Mastercard gibi güvenli bir sistemin kullanıldığı Kayseri Şehir içi ulaşımında böyle büyük bir hatanın yaşanmış olması sonrası kredi kartı ile biniş yapanlar tedirgin oldu.

Konu ile alakalı ne yapmalıyım sorusunun cevabını arayanların durumu büyükşehir belediyesi ulaşım hizmetleri birimine iletmesi durumunda çözüme kavuşacağı belirtildi.

Kayseri'de Vatandaşların toplu taşıma kartları olmasa bile temassız özelliği olan banka kartlarıyla ödeme yapma imkanı sağlayan sistemin teknik bir sorun nedeniyle hatalı çekim yapmış olması düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu