İhlas Holding Neden TT Oldu

İhlas Holding Neden TT Oldu... Ceo'nun Görüntüleri Gerçek mi? İhlas Holding CEO'su kim? Sedat Peker'in yayınladığı videodaki kişi kim?

Cem Küçük'ün "Sedat Peker'in elinde hiç bir şey yok, blöf yapıyor" ifadelerinden sonda sosyal medyaya düşen görüntüler ortalığı karıştırdı.

Cem Küçük'ün çalıştığı TGRT'nin de sahibi olan İhlas Holding CEO'suna ait olduğu iddia edilerek servis edilen uygunsuz görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Yayınlanan uygunsuz videolarda birden fazla erkeğin birlikte olduğu görülüyor.

Sedat Peker daha önce yayımladığı videolarda ve sosyal medya paylaşımlarında bazı AKP'li isimlerin LGBTi bireyleri aşağıladığını, sapık dediğini ancak tanıdığı pek çok kişinin eşcinsel olduğunu ima etmişti.

Ayrıca görüntülerin paylaşıldığı sosyal medya hesabının adının Peker'in atıf yapmayı sevdiği bir isim olan Sigmund Freud'a atıfla "Freud'un Talebesi" olması ve profil fotoğrafında da Sedat Peker'e yakıştırılan bir internet "meme"i olan temsili "uzman psikolog" fotoğrafı yer alması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA NELER SÖYLENDİ?

AYTOĞU İHLAS HOLDİNG CEO'SU MU?

Sosyal medyada gündem olan İhlas Holding'in CEO'sunun kim olduğu araştırılıyor. Zira uygunsuz bir videoda yer aldığı iddia edilen Rasim Kaan Aytoğu'nun İhlas Holding CEO'su iddia edilmişti. Peki Aytoğu İhlas Holding'in CEO'su mu? İhlas Holding'in CEO'su kim?

İHLAS HOLDİNG

1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulmasıyla temelleri atılan İhlas Grubu, 1978 yılında Gazete’nin elden dağıtılmasıyla birlikte, pazarlama faaliyetlerine de başlamıştır. 1981 yılında kendi matbaa tesislerini kuran Türkiye Gazetesi, kendi baskılarını gerçekleştirmenin yanı sıra farklı baskı işleri ile de yayın yelpazesini genişletmiştir.

Gazete dağıtımının yanı sıra pek çok ürünü de portföyüne ekleyerek büyüyen İhlas Holding’in pazarlama organizasyonu, binlerce tüketiciye yüz yüze ürün tanıtımı yapan yaygın bir pazarlama ağına dönüşmüştür.

İhlas Grubu, 1989 yılında İhlas Yuva Evleri projesi ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.

Kurumsal gelişimine devam eden Grup, 1990 yılında İhlas Ev Aletleri şirketini kurarak elektronik cihaz ve ev aletleri üretimine; 1991 yılında ise Türkiye Hastanesi’ni kurarak sağlık hizmetleri sektörüne adımını atmıştır.

İHLAS HOLDİNG CEO'SU KİM?

İhlas Holding'in CEO'su holdingin kurucusu Enver Öner'in oğlu Ahmet Mücahid Ören'dir.

Ahmet Mücahid Ören kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğan A. Mücahid Ören, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1989-1991 yılları arasında Türkiye Gazetesi’nde Bilgi İşlem Koordinatörü olarak çalışmış ve gazetenin, Türk basınında bilgisayar ortamında hazırlanan ilk yayınlardan birisi olmasını sağlamıştır. Aynı yıllarda Türkiye Çocuk Dergisi’nin Genel Yayın Danışmanlığı’nı üstlenmiştir. 1991 yılında TGRT televizyon kanalının Genel Müdürlük görevini yürütmüş, kanalın altyapı çalışmaları ile yayına başlatılması sürecini yönetmiştir.

1993-2013 yılları arasında İhlas Holding A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2013 yılında İhlas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmiştir. Yayınlanmış birçok makalesi bulunan A. Mücahid Ören; Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi, Atlantik Konseyi, Dünya Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi ve Dünya Ekonomik Forumu gibi pek çok uluslararası düşünce ve meslek kuruluşu ile vakıfların da üyesidir.

CÜNEYT ÖZDEMİR OLAYI ANLATIYOR video izle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu