İbrahim Tatlıses Trafik Kazası Görüntüleri!

İbrahim Tatlıses Trafik Kazası Görüntüleri!...İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! Sağlık Durumu Nasıl?...Ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses ve kızı trafik kazası geçirdi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçirdi. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...İbrahim Tatlıses Trafik Kazası Görüntüleri!

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. İbrahim Tatlıses'in araçta sıkıştığı öğrenilirken yanında kızının da olduğu aktarıldı. İbrahim Tatlıses'in aracının kamyonetle çarpıştığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses'in kaza yaptığı yerden canlı yayın yapılıyor. Minibüsten bir kişi çıkarıldı ama o kişinin İbrahim Tatlıses olmadığı öğrenildi. İlk olarak araçtan bir kadın ve İbrahim Tatlıses'in koruması çıkarıldı. İbrahim Tatlıses yaşıyor ve 'beni araçla birlikte vinçle çıkarın' dedi.

MUĞLA Bodrum'dan gelen son dakika haberi gündemin ilk sırasına oturdu. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçirdi. İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüsü bir kamyonetle çarpıştı. İbrahim Tatlıses'in aracı ve kamyonet uçuruma yuvarlandı. İbrahim Tatlıses'in durumu hakkında son dakika bilgeleri geldi. Haber ajansları canlı yayın yapıyor. 

İbrahim Tatlıses'in aracı uçuruma yuvarlandı

Oğlu İDO tanık oldu

İbrahim Tatlıses minibüsüyle Bodrum'a giderken trafik kazası yaptı. İçinde olduğu minibüs bir kamyonetle çarpıştı. Minibüste yanında kızı ile birlikte 4 kişinin olduğu öğrenildi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İDO ise kazanın tanığı oldu. İdo öndeki araçta olduğundan kazada yaralanmadı. Şoka giren İdo babasının kurtarılmasını izliyor. 

İbrahim Tatlıses'in durumu ilk sözleri

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenildi. İbrahim Tatlıses “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” diye konuştu. İbrahim Tatlıses'in aracı vinçle çekiliyor. 

İbrahim Tatlıses çıkarıldı mı?

İbrahim Tatlıses minibüsün içinde bulunuyor. Araçtan çıkarılması için itfaiye ekipleri çalışma yapıyor. Şu ana kadar araçtan koruması ve bir kadın çıkarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu