BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Düğünde Öyle Bir Oynadı ki Görenler Şaştı Kaldı

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Düğünde Öyle Bir Oynadı ki Görenler Şaştı Kaldı.. Hüseyin Baş'ın düğünde kolbastı oynadığı görüntüler sosyal medyanın gündemindeydi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erimhan'ın kızı Enise ile MYK üyesi Adem Birinci'nin oğlu Ahmet Haydar hayatlarını birleştirdi.

İstanbul Florya'da gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu düğün merasiminin onur konuğu BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş oldu.

Çiftçin nikah şahitliğini de yapan Hüseyin Baş, Enise - Ahmet Haydar çiftine mutluluklar diledi, evlilik cüzdanını ise gelin hanıma verdi.

HÜSEYİN BAŞ'IN DÜĞÜNDE KOLBASTI OYNADIĞI ANLAR

Türk Sanat Müziği sanatçısı Ayhan Haksal ve Kafkas Halk Oyunları Ekibi’nin sahne aldığı düğünde BTP lideri Hüseyin Baş, Karadeniz müziği eşliğinde horon ve kolbastı oynadı.

HÜSEYİN BAŞ KİMDİR?

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) yeni Genel Başkanı seçilen Hüseyin Baş, vefat eden babası Haydar Baş'ın yardımcısı olarak öne çıktı. Trabzon'da 1991 yılında doğan Hüseyin Baş, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu.

BTP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü esnada, Haydar Baş ile birlikte çok sayıda etkinliğe katıldı. Bazı etkinliklerde de Haydar Baş'ın konuşmalarını dinleyicilere okudu. Haydar Baş'ın koronadan vefatının ardından Genel Başkan Oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu