Yemin 316.Bölüm 28 Şubat Yeni Bölüm Fragman İzle!

Yemin 316.Bölüm 28 Şubat Yeni Bölüm Fragman İzle!.....Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 27 Şubat Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Yemin dizisi bu haftada izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yemin 316.Bölümde neler olacak? Yemin 316.Bölüm Fragman ile sizlerle...

Yemin 316.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 19:00'da Kanal'7de.

Talaz Oyuna Dahil Oldu

Cevahir oğlunun ölümünden Emir’i sorumlu tutuyordur. İntikam duygusu ile Feride ve Yiğit’i kaçırır. Emir’i alıkoyan Cevahir intikam istemektedir. Bir bomba düzeneği ile şimdi Feride ve Yiğit’in hayatı tehlikededir. Emir oğlu ile Feride’yi kurtarabilecek mi? Kemal Narin’i kurtarmıştır.

Kumru artık bu işten paçasını kurtaramaz ve polis tarafından götürülür. Narin ile Kemal artık yeni bir başlangıç yapacaklardır. Bu yeni başlangıcın ortasına Başhekim Sadri düşer. Kemal, Sadri’nin tavırlarından rahatsız olur ve Narin’i kıskanmaya başlar. Yoksa bu kıskançlık Kemal’in başına bir iş mi açacak?

Yemin 316.Bölüm 28 Şubat Yeni Bölüm Fragman İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu