Yargı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 35.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yargı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 35.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Yargı pazar günleri ekranlara gelmeye devam edecek. 34.Bölümü ile sezon finaline giden Yargı yine bomba şekilde dönecek. Peki Yargı'nın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Yargı dizisi yapımcısı Ay Yapım, yeni sezon tanıtım çekimleri için 20 Ağustos 2022 cumartesi günü sete çıkmaya hazırlandıklarını belirtmişti. Yargı 2. sezon ile 18 Eylül 2022'de başlayacak. .

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır.

Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde ulaşacaklardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu