Valerian İsmael Gönderildi mi? Beşiktaş Valerian İsmael'i Yolladı mı?

Valerian İsmael Gönderildi mi? Beşiktaş Valerian İsmael'i Yolladı mı?... Süper Lig'e en iyi başlayan takım olan oyunu ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş son haftalardaki kötü gidişatı ile gündemde. Son olarak Hatayspor'a deplasmanda 2-1'lik skorla kaybeden Beşiktaş'ta Valerian İsmael için taraftardan istifa sesleri yükselmişti. Bugün ise gündeme bomba bir iddia düştü. Beşiktaş'ın Valerian İsmael ile yollarını ayıracağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki Beşiktaş Valerin İsmael'i gönderdi mi? Son durum ne?

A Spor'da geçen haberde Beşiktaş'ın Valerian İsmael ile yollarını ayırmak üzere olduğu ancak resmi açıklamanın henüz yapılmadığı belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ VE SERGEN'DEN AÇIKLAMALAR!

Gelişmeler sonrasında yeni teknik direktör olacağı gündeme gelen isimler olan Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'dan açıklama geldi.

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Valerien Ismael'in koltuğu sallanırken gündeme gelen ilk isimler arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'in isimleri var.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şenol Güneş; "Beşiktaş'tan bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Bir şey olursa öğrenirsiniz." ifadelerinde bulundu.

Sergen Yalçın ise "Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın başında bir teknik direktör varken bu konularla ilgili konuşmam yanlış olur. Ben Beşiktaş'ın evladıyım. Benim her zaman isteyeceğim şey Beşiktaş'ın başarılı olmasıdır" dedi.

İlhan Palut, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay da listede

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'in isimleri öne çıkarken; İlhan Palut, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay'ın da adaylar arasında olduğu öğrenildi.

Dünya Kupası arası gelmeden ayrılık olabilir

Son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael ile Dünya Kupası arası gelmeden yolların ayrılabileceği iddia ediliyor.

Spor Toto Süper Lig’de 11. hafta geride kalırken, siyah-beyazlılar 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 19 puan ile 5. sırada yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu