Uğur Uzunel Kimdir? Arda ile Omuz Omuza Konuğu

Uğur Uzunel Kimdir? Arda ile Omuz Omuza Konuğu... .Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor. Arda İle Omuz Omuza 26 Haziran Pazar saat 13.00 de Kanal D'de..

Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Uğur Uzunel, tarifi dinleyerek "Vişneli Limon Kremalı Tart" yapmaya çalışacak.

Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Arda Türkmen, başarılı oyuncu Uğur Uzunel'i konuk ediyor. Uğur Uzunel, Arda Türkmen’in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, tarifi dinleyerek "Vişneli Limon Kremalı Tart" yapmaya çalışacak.

Ünlü isimlerin, Arda Türkmen’in yardımıyla mutfak performanslarını sergilediği program Arda ile Omuz Omuza pazar günü saat 12.00’da Kanal D’de!

UĞUR UZUNEL KİMDİR?

12 Kasım 1988 İzmir Kadifekale doğumlu olan Uğur Uzunel, 32 yaşında, 180 boyunda ve akrep burcu.

Küçük yaşlarından beri oyuncu olmanın hayalini kuran Uğur Uzunel, ilkokul ikinci sınıftan itibaren tiyatrolarda yer almaya başladı ve Bornova'da uzun yıllar boyunca Bilimsel Tiyatro Atölyesinde sahne aldı.

2008 yılında başladığı Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat dalından mezun olan Uğur Uzunel, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda yer alırken; Kumdan Kale, Ferahfeza, El Yazısı ve Evdeki Yabancı, Takım, İkimizin Yerine, Her Şey Yolunda gibi uzun ve kısa metraj sinema filmlerinde rol aldı.

"Ağır Roman Yeni Dünya" ile dizi kariyerine 2012 yılında giriş yapan Uğur Uzunel, 2014 yılında Şeref Meselesi, 2016 yılında Aşk ve Mavi, 2019 yılında Halka, yine 2019'da Afilli Aşk ve son olarak 2020 yılından beri rol aldığı Masumlar Apartmanı dizileri ile kendinden söz ettirdi.

Uğur Uzunel, İlk başrol deneyimini yaşadığı Ferahfeza filmi ile Malatya ve Fipresci Film Festivallerinde en iyi film ödüllerini aldı. Kendi kurdukları İntakt adlı gruplarıyla İstanbul'da Penetratör adlı bir oyunda oynayan Uzunel, Almanya Stuttgart'ta Türk Oyunları Festivaline giden oyun En İyi Oyun ödülünü aldı.

Oyunculuk haricinde boş zamanlarında seyahat etmekten hoşlanan Uğur Uzunel aynı zamanda Boks sporu ile ilgileniyor.

Uğur Uzunel Kimdir? Arda ile Omuz Omuza Konuğu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu