Üç Kız Kardeş 53.Bölüm Son Bölüm 13 Haziran Tek Parça İzle!

Üç Kız Kardeş 53.Bölüm Son Bölüm 13 Haziran Tek Parça İzle!....Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Üç Kız Kardeş 52.bölümü ile ekranlara geliyor. Salı günleri izleyicisi ile buluşan Üç Kız Kardeş'te bu hafta neler yaşanacak merakla bekleniyor. Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi “Üç Kız Kardeş” Salı 20.00'da Kanal D'de!

Üç Kız Kardeş 53.Bölüm Son Bölüm 13 Haziran Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan ile Somer yeniden zaman geçirmeye başlar. Rüçhan Somer'in ağzını arar ancak Somer artık Türkan ile dost olduklarını söyler. Öte yandan Dönüş bavulunu toplayıp evi terk etmeye karar verir. Sadık dönüşü elinde bavulla görünce kapının önüne geçip gözyaşlarına boğulur. Mine ise Kiraz'ı Somer'den kaçırmaya çalışır. Somer Mine'nin ve Kiraz'ın peşine düşerken, Türkan'ın doğum sancısı başlar. Türkan'ın yanında olan Kartal, onu kucakladığı gibi hastaneye götürür.

ürkan'ın ailesi teker teker dağılıyor! Somer, kızı Kiraz'ın velayetini almasına rağmen Mine Kiraz'ı kaçırıyor. Türkan doğum yaparken yanında Somer değil Kartal var. Nesrin ve Sadık trafik kazası geçiriyor. Ailesinden ayrılan Dönüş yapayalnız kalıyor. Derya ile Mustafa arasındaki ipler ise kopma noktasına geliyor!    Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'de Kanal D'de!

Üç Kız Kardeş 53.Bölüm Son Bölüm 13 Haziran Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu