TV8 Canım Annem 143.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!

TV8 Canım Annem 143.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Nazlı Asude’nin karşısına çıkar ve kendisini neden kandırdığını sorar. Asude kendinden emin şekilde, Murat’la ikisini ayırdığını kabul eder. Nazlı’yı hiçbir zaman kabul etmeyecektir. Nazlı Murat’a gerçekleri ve ikisini ayıranın Asude olduğunu anlatmaya karar verir. Ancak Asude bu konuda da Nazlı’dan bir adım öndedir ve Murat’ı Nazlı’yla yüzleşme öncesinde yalan bilgilerle manipüle eder. Murat ve Melek çıktıkları akşam yemeğinde geçmişi hatırlarlar sık sık. Birlikte geçirdikleri zamanları anarlarken birbirlerini yeni tanıyor gibidirler. Melek her geçen dakika daha da umutlanmaktadır Murat’la ilgili.

Nazlı tüm gece dönmesini sabırsızlıkla beklediği Murat’ın karşısına çıktığında kendini anlatabileceğinden ve Murat’ın ona inanacağından şüphe etmemektedir. Ancak bu konuda Asude haklı çıkacak ve Nazlı bir kere daha hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ela, kendisine saplantılı olan Levent’in onun izini bulduğunu görür. Bir türlü kurtulamadığı Levent, geçmişin tüm ağırlığıyla yeniden peşindedir. Furkan ise Ela yemek teklifini reddettikten sonra üstelememiştir. Ancak Suzi ikisini bir araya getirmeye kararlıdır. Ela’ya yaptığı bir ziyaretten sonra küçük bir oyun oynayarak onu alıp eve götürür. Orada Ela ve Furkan yeniden bir araya gelirler. Birlikte iyi vakit geçirdiklerinin farkındadır ikisi de. Ancak gecenin sonunda üzerlerinde tehlikeli bir çift göz dikilmiş hâldedir. Bir araya gelmelerinin hiç kolay olmayacağı açıktır.

TV8 Canım Annem 143.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Nazlı Zeynep’e karşı Rüstem’den gelecek tehlikeyi bertaraf etmiştir ancak konağa döndüğünde çoktan her şeyi kaybettiği hissiyle yüz yüze gelir. Murat buz gibidir ona karşı. Melek çoktan ona ait olan yeri kapmak için bir hamle yapmıştır. En kötüsü de Zeynep saf duygularla ona küsmüştür. Zeynep’i, onu sevdiğine inandırmayı başarsa da çoktan bir şeylerin elinden kayıp gittiğini hissetmektedir.

Asude onun bu duygusuna oynarken Melek’le Murat’ın arasını yapmak için de vakit kaybetmez. Zeynep için Melek’e minnet duyan oğlunu Melek’le yemeğe çıkması için ikna eder. Melek Murat’la arasındaki mesafenin giderek kapandığını görüp umutlanırken Murat Melek’teki olumlu değişimleri net şekilde görmektedir. Nazlı ise hiç beklenmedik bir anda, Asude’nin kendisine psikolog olarak tanıttığı Suna’nın aslında bir oyuncu olduğunu öğrenir. Asude’nin oyununa gelip Murat’ı yok yere kaybettiğini düşünmeye başlar. Bundan emin olmak için Asude’yle yüzleşmekten başka şansı yoktur.

TV8 Canım Annem 143.Bölüm 14 Eylül Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu