TV8 Canım Annem 132.Bölüm 30 Ağustos Salı Son Bölüm İzle!

TV8 Canım Annem 132.Bölüm 30 Ağustos Salı Son Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 15.00'te Tv8'de...

Murat’ın yıkıcı tavrı nedeniyle gururu incinen Nazlı istemeye istemeye ona hayatında biri olduğunu söylemiştir. Murat yıkıcı bir öfkeye ve derin bir hayal kırıklığına sürüklenir. Artık aynı evin içerisinde bu ilişkiyi sürdürmek daha da zordur. Zeynep için bu oyunu sürdürseler de aralarındaki gerilim Zeynep’e de yansıyacaktır. Zeynep anne babasının artık birbirlerini sevmediklerini düşünerek mutsuz olacaktır. Onların barışmaları ve birbirlerini yeniden sevmeleri için çocukça bir planla tehlikeli bir maceraya atılacaktır sonunda. Asude ise Nazlı’nın Murat’a söylediği yalanı duymuş ve ikisi arasındaki her şeyin tamamen bittiğine emin olmuştur. Sırada Melek’i yeniden oyuna sokmak vardır. Melek aldığı güzel haberle beraber vakit kaybetmeden Murat’ın yanında bitecektir. Sümbül’ün evsiz kalan yeğeni Ela’ya çarpmak üzere son anda duran araçtan inen kişi Furkan’dır.

Çatışmalı bir tanışmadan sonra yollarına gitseler de yolları kısa zamanda gene kesişecektir. Ela, halası Sümbül’ün evine sığındıktan sonra hiçbir şey kolay olmaz onun için. Sümbül para kazanmak için evinin odalarını kiralamaya kalktığında Rüstem bunu öğrenir evi boşaltmasını söyler ona. Kısa zamanda taşınmaları gerekmektedir. Ela işsiz, Sümbül parasızdır. Sümbül’ün bulduğu çıkış yolu, bir komşunun zengin bir akrabasıyla Ela’yı evlendirmektir. Aynı zamanlarda Furkan’ın yurt dışından gelen halası Suzi de onu evlendirmek istediğini söyler ona.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 15:00'te TV8’de!

Canım Annem 132.Bölüm 30 Ağustos Salı Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

TV8 Canım Annem 132.Bölüm 30 Ağustos Salı Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu