Türkler Çıldırmış Olmalı Filmi Ne Zaman Nerede Çekildi? Oyuncuları Kimler?

Türkler Çıldırmış Olmalı Filmi Ne Zaman Nerede Çekildi? Oyuncuları Kimler?.... TV'de yayınlanan yerli komedi filmi Türkler Çıldırmış Olmalı merak edilen ve araştırılan filmlerden oluyor. Özellikle ilginç sahneleri ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmlerden olan Türkler Çıldırmış Olmalı ne zaman, nerede çekildi? İşte ayrıntılar:

OYUNCU KADROSU

2009 yılında çekilen Türkler Çıldırmış Olmalı'nın oyuncu kadrosunda Peker Açıkalın, Erdal Tosun, Erdem Akakçe, Oya Aydoğan, Önder Açıkbaş, Tuba Ünsal, Ruhi Sarı, Timur Acar, Durul Bazan, Burhan Öçal, Zeynep Beşerler, Kadir Çöpdemir, Levent Özdilek, Levent Ülgen, İbrahim Yakut yer alıyor.

KONUSU NE?

Türkiye'nin en varlıklı işadamı ailesi ile bir dünya seyahati yapacaktır. Ne yazık ki Güney Afrika açıklarında başlarına talihsiz bir bela gelir. Somalili korsanlar tarafından esir alınırlar. Korsanlar işadamı için Türkiye'den yüklü miktarda fidye istemektedir. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar verir. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de "Her Türk asker doğar" sözünden yola çıkarak yasadışı bir tim oluşturulur.

Hükümlülerden oluşan ve şartlı tahliye anlaşması yapılan bu timde; Hanutçuluk yapan dolandırıcı Kuru Kadir, elektronik mühendisi ancak korsan CD basmaktan sabıkalı Korsan Ercüment, sokaklarda büyümüş, tek derdi ünlü bir şarkıcı olmak isteyen, düğün şarkıcısı Kirli Şahin, korkak kumarcı Kadırgalı Sarı Recep, kuru sıkı tabancaların namlularını delerek gerçek tabancaya çevirip satmaktan hüküm giyen Laz Mahmut, Başbakan dahil birçok üst düzey bürokratı dolandıran Mahsun Güler ve uluslararası birçok terör operasyonunu başarı ile yönetmiş ancak bir sebeple hapishaneye düşmüş Albay Mehmet Kara vardır.

Türkler Çıldırmış Olmalı Filmi Ne Zaman Nerede Çekildi? Oyuncuları Kimler?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu