Türkan Hanımın Konağı 179.Bölüm Yeni Bölüm 24 Mayıs İzle!

Türkan Hanımın Konağı 179.Bölüm Yeni Bölüm 24 Mayıs İzle!....TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 24 Mayıs Pazartesi günü saat 10:15'den itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Türkan Hanımın Konağı 179.Bölüm Yeni Bölüm 24 Mayıs İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 178. Bölüm

Türkan Hanım’ın Konağı 178. Bölüm Özeti:

Hakan, organ bağışı yapamayacağı için çok üzgündür. Kendine çok öfkelenir. Metehan ise Gültepeli’nin konakta ne işi olduğu konusunda öfkesine hâkim olamıyordur. Bu durumu Rabia ile paylaşır. Selami, Nurhayat ile gelinlik giyme konusunu konuşur. Nurhayat’ın gelinlik giymesini çok istiyordur. Hakan’ın durumunu bilmeyen Seda çok umutlanmıştır ve mutluluğunu Türkan Hanım ile paylaşır.

Rabia, Ömer ile Gültepeli hakkında ne yapmaya çalıştığını konuşur. Ömer bu konuşmadan biraz rahatsız olur. Seda’ya, Hakan’ın bağışçı olamayacağını Nisa ve Hakan birlikte söyler. Seda gözyaşlarını tutamaz. Gültepeli meselesi Ömer ve Metehan arasındaki gerilimi tırmandırır. İdil ise İlker Hoca ile görüşmeye gitmiştir. Nurhayat ve Rabia heyecanla onu bekler. Selami ise Nurhayat’ın gelinlik giymeye gönülsüz olmasına çok içerlemiştir. Bu durumu Gökçe ile paylaşır.

Türkan Hanımın Konağı 179.Bölüm Yeni Bölüm 24 Mayıs İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu