Türkan Hanımın Konağı 175.Bölüm Yeni Bölüm 18 Mayıs İzle!

Türkan Hanımın Konağı 175.Bölüm Yeni Bölüm 18 Mayıs İzle!.....TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 18 Mayıs Salı günü saat 10:15'den itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Türkan Hanımın Konağı 175.Bölüm Yeni Bölüm 18 Mayıs İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 174. Bölüm

Türkan Hanım’ın Konağı 174. Bölüm özeti:

Ramazan Bayramı‘nı Malatya’da geçiren Türkan Hanım’ın Konağı sakinleri, sabahın erken saatlerinde çok özledikleri konağa geri döner. Gökçe’nin ise elinde kırmızı bir gül vardır. Malatya seyahati dönüşü, Gökçe’nin ailesinin mezar ziyareti için Yalova’ya uğramışlardır. Orhan, söz verdiği gibi Gökçe’nin ailesinin mezarına gelmiş ve Gökçe’ye bir gül bırakmıştır. Yolculuk esnasında Hakan ve Nisa arasındaki yakınlaşma ilerlemiştir. Ömer ise Berna ve Cem’i yakından görmenin mutluluğu içindedir.

Yüreğini dede olacak olmanın heyecanı, sevinci sarmıştır. Batuhan, Bernaların bebeği olacağı için biraz endişelidir. Kafası karışıktır. Kendisi daha bir çocuktur, şimdi nasıl dayı olacaktır ki? Metehan, Batuhan’ı endişelendiren hislerden uzaklaştırmaya çalışır. Hakan ve Nisa, Orhan’ın kendi isteği ile gittikten sonra kalkıp canı isteyince Gökçe’ye kendini hatırlatmasına biraz kızgındır.

Türkan Hanımın Konağı 175.Bölüm Yeni Bölüm 18 Mayıs İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu