Türkan Hanımın Konağı 174.Bölüm Yeni Bölüm 17 Mayıs İzle!

Türkan Hanımın Konağı 174.Bölüm Yeni Bölüm 17 Mayıs İzle!....TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 17 Mayıs Pazartesi günü saat 10:15'den itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Türkan Hanımın Konağı 174.Bölüm Yeni Bölüm 17 Mayıs İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 173. Bölüm

Türkan Hanım’ın Konağı 173. Bölüm özeti:

Malatya seyahatinin heyecanı herkesi sarmıştır. Bernaların da Malatya’ya geleceği kesinleşmiştir. Son sahur için herkes konaktadır. Yarın da arife günü olduğu için Ömer ve Zehra da işe gitmeyecektir. Hep birlikte neşe içerisinde son sahur yapılır. Sabah çok iş vardır. Yolluklar yapılmaya başlanır. Bayram sabahı Malatya’ya gidecekleri minibüsün kaçta geleceği netleştirilir. Metehan ise sabah erkenden uyandırılacağını tahmin ettiği için Hakan’a kendi yatağını vermiştir. Kendisi de atölyede uyumuştur.

Despina, Malatya dönüşü doğru Kavala’ya gidecektir. Nasıl olsa sonra doktorası için uzun bir süre İstanbul da kalacaktır. O yüzden çok üzgün değildir. Ama Malatya’ya gitmeden önce valizine koymak üzere konağın bahçesinden büyükanne Marika için bir kavanoza toprak almak ister. Malatya yolculuğu için en çok Nisa ile Hakan heyecanlıdır. Onlar ilk kez birlikte bu kadar uzun vakit geçirecektir.

Türkan Hanımın Konağı 174.Bölüm Yeni Bölüm 17 Mayıs İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu