Türkan Hanım'ın Konağı 123.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart İzle!

Türkan Hanım'ın Konağı 123.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart İzle!.....TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 3 Mart Çarşamba günü saat 11:30'dan itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kimler konuk olacak?

Türkan Hanımın Konağı Son Bölüm Tek Parça 3 Mart Çarşamba İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 122. Bölüm

Türkan Hanım’ın Konağı 122. Bölüm Özet:

Rabia ve Türkan Hanım, Gökçe’yi teselli etmeye çalışır. Zehra, yemeğe bozukluğu çeken ve bu nedenle fenalaşan hastası Meryem ile ilgilenir. Meryem’in sanki saklamaya çalıştığı bir şeyler vardır. Ömer, Orhan’ın nereye gittiğini bulmaya çalışır. Zehra, Meryem’in annesi ile Meryem’in durumunu konuşmayı dener fakat bu konuşmadan verimli bir sonuç alamaz. Nurhayat ve Selami konakta yas havası varken ve Gökçe bu haldeyken isteme olayını erteleme kararı alırlar.

Hakan, Metehan’ın yüzünü güldürmeye çalışır ve Orhan’ın yokluğunda konakta işlere yardım etmeyi teklif eder. Zehra, Meryem’i hastaneye götürür. Meryem hastanede kalacaktır. Bu arada Selami, Hakan’ın ev aradığını duyunca. Nurhayat ile evlenene kadar ev arkadaşı olmayı teklif eder. Adnan Menderes Üniversitesi Gelişim Psikolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Mehmet Şakiroğlu konağa misafir olur.

Türkan Hanım'ın Konağı 123.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu