Türkan Hanım'ın Konağı 123.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart İzle!

Türkan Hanım'ın Konağı 128.Bölüm Yeni Bölüm 10 Mart İzle!.....TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 10 Mart Çarşamba günü saat 11:30'dan itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kimler konuk olacak?

Türkan Hanımın Konağı Son Bölüm Tek Parça 10 Mart Çarşamba İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 126. Bölüm

Türkan Hanım’ın Konağı 127. Bölüm Özet:

Metehan ve Hakan, Orhan’a gelen tehdit mektubunun etkisindedir. Kim böyle bir mektup yollayabilir ki Orhan’a? Bu mektuptan Ömer’e bahsetmeye karar verirler. Ömer’i ise ofiste bekleyen başka bir isimsiz mektup vardır. Atiye, sabah ofise geldiğinde isimsiz bir mektup bulmuştur. Mektubun üstünde sadece “Ömer Baba’ya” yazıyordur. Atiye, meraktan çatlar. Ancak Ömer, zarfı onun yanında açmaz. Yalnız kaldığı bir anda zarfı açar. Mektupta yazılanlar Ömer’e birini hatırlatır. Tehdit cümleleri tanıdık birinin cümleleri gibidir.

Tabii ya mektup Kaan’dandır. Rabia’nın arkadaşı Belgin’e, saplantılı duygular taşıyan ve Belgin’i zor duruma sokan Kaan! Buse ise Banu Hanım’ın dükkanına kabadayı gibi gelen iki izbandut kılıklı adamın kim olduğunu araştırmaya başlamıştır. Ömer, Metehan’ın ofis ziyareti ile Kaan’ın bir mektupta Orhan’a yolladığını anlar. Demek ki tutuklu yargılanan Kaan, Orhan’ın konaktan ayrıldığından habersizdir. Atiye ise Ömer’e gelen mektubun kimden geldiğinin peşindedir. Konakta dükkanını açamayan Banu’ya yardım hazırlıkları vardır. Banu, doğum günü için aldığı siparişleri Gökçe ile birlikte hazırlayıp vaktinde yetiştirecektir.

Türkan Hanım'ın Konağı 128.Bölüm Yeni Bölüm 10 Mart İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu