Türkan Hanım'ın Konağı 120.Bölüm Yeni Bölüm 26 Şubat İzle!

Türkan Hanım'ın Konağı 120.Bölüm Yeni Bölüm 26 Şubat İzle!...TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 26 Şubat Cuma günü saat 11:30'dan itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kimler konuk olacak?

Türkan Hanımın Konağı Son Bölüm Tek Parça 26 Şubat Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 119. Bölüm

Türkan Hanım'ın Konağı 120.Bölüm Yeni Bölüm 26 Şubat İzle!

Türkan Hanım’ın Konağı 119. Bölüm Özet:

Orhan’ın suskunluğu üzerine Gökçe, salonu terk etmiştir. Ömer ve Türkan Hanım çok üzgündür. Orhan ne söyleyeceğini bilemez. Onun derdi kendidir. Olanları öğrenen Zehra ve Rabia da çok şaşkındır. Orhan’ın suskunluğuna anlam veremezler. Zehra, Gökçe’yi teselli etmeye çalışır ama nafile Gece, konak Ömer’in üstüne üstüne gelir. Dayanamaz ve gece yarısı ofise gider.

Ömer’in gece gece ofise gidişi Batuhan’ı ve Metehan’ı da endişelenir. Metehan durumu öğrendikten sonra Orhan ile dertleşir. Herkes için bitmek bilmeyen gece Ayşe’nin fenalaşması ile daha da üzücü bir hal alır. Nihayet gün doğar. Ama artık Gökçe için hiçbir şey eskisi gibi değildir. Orhan ile zorunlu konuşmalar dışında diyaloğa girmez.

Ömer, Ayşe’nin eski eşi Mehmet’e ulaşmıştır. Mehmet’in ifadesi alınacak diye beklerken Buse’den haber gelir. Mehmet ifadeye gelmemiştir. Ancak çok geçmeden Mehmet için yurtdışına çıkış yasağı koydurulur. Batuhan istemeyerek çok üzücü bir telefon konuşmasına tanık olur. Gökçe, konaktan gitmeyi kafasına koymuştur. Kendisine Yalova’dan ev bakıyordur. Batuhan bu haberi Orhan ile paylaşır. Uzman Psikoterapist Refika Yazgaç konağa misafiridir.

Türkan Hanım'ın Konağı 120.Bölüm Yeni Bölüm 26 Şubat İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu