TRT1 Kara Tahta Dizisini Yayından Kaldırıyor mu?

TRT1 Kara Tahta Dizisini Yayından Kaldırıyor mu?... TRT1'in okul dizisi Kara Tahta Final mi Yapıyor? Kara Tahta Dizisi Ne Zaman Sona Erecek? Kara Tahta Dizisi Reyting Sonuçları nasıl?

TRT1'de yayınlanan Kara Tahta dizisinin final yapacağı iddiası dizinin sevenlerini üzdü.

KARA TAHTA DİZİSİ REYTİNG SONUÇLARI

1 Haziran 2022 Çarşamba akşamı ATV'de Kuruluş Osman, Kanal D'de Seversin, Star TV’de Arif V 216, Fox TV’de İlişki Doktoru, TRT 1'de Kara Tahta, Show TV’de Sen ve Ben, Tv8'de ise Annenin Sırrıdır Çocuk ve Survivor All Star yapımları arasında reyting yarışı vardı.

Kara Tahta dizisi tüm kategorilerde ilk 3'te yer almayı başaramadı.

1 Haziran 2022 Reyting Sonuçları

1 Haziran 2022 Çarşamba tarihinde televizyonlarda yayınlanan dizi, film, program ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman”, 2. sırada TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star”, 3.sırada ATV’de izleyici ile buluşan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” yer aldı. Kara Tahta dizisi 9. sırada yer bulabildi.

AB'de ise 1.sırada “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Survivor All Star” 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer alırken, Kara Tahta dizisi 4. sırada yer bulabildi.

KARA TAHTA FİNAL Mİ YAPACAK?

TRT1'de yayımlanan Kara Tahta dizisi, her hafta yeni bölümleri ile dizi seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizide aşk öyküsü anlatılıyor. Kara Tahta dizisinin 10. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, ''Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi birbirinden ünlü isimleri buluşturan dizi 10. bölümde ekrana veda edecek.'' sözlerine haberinde yer verdi. Dizinin final kararının ise reytinglerden dolayı olduğu tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu