Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa Maçı Muhtemel 11'leri

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa Maçı Muhtemel 11'leri.... Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor ile Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor 30 Temmuz Cumartesi gününde Süper Kupa Finalinde karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu kupayla tamamlayan iki ekip bu kez sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde taraftarlar takımların kadrolarını ve muhtemel 11'lerini merak ediyor.

Önümüzdeki günlerde Şampiyonlar Ligi play off maçı da oynayacak olan Trabzonspor için bu karşılaşma ilk ciddi sınav olacak Süper Kupa finali 20:45'te başlayacak. Maç ATV'den canlı yayınlanacak.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından geniş alan pas çalışmaları yapan kırmızı-beyazlılar son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.

Kaleciler Ali Şaşal Vural, Muammer Yıldırım, Emre Satılmış ve Baver Kuçkar ise kaleci antrenörü Zafer Özgültekin yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

TRABZONSPOR’DA 2 AYRILIK BİRDEN

Trabzonspor’da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve yurt dışı kampına götürülmeyen oyunculardan Yunus Mallı ve Abdülkadir Parmak ile yollar ayrıldı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, kadro dışı kalan oyuncu Yunus Mallı’nın 2023 yılında bitecek olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bordo mavili kulüp, Mallı’ya 10 taksit halinde toplam 7 milyon TL ödeme yapacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Andreas Cornelius

DG Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Murat Paluli, Dimitrios Goutas, Caner Osmanpaşa, Max Gradel, Robin Yalçın, Erdoğan Yeşilyurt, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Mustafa Yatabare

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa Maçı Muhtemel 11'leri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu