Trabzonspor 1-0 Basel Maç Özeti ve Golü İzle 16 Şubat Perşembe

Trabzonspor 1-0 Basel Maç Özeti ve Golü İzle 16 Şubat Perşembe... Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor Basel'i konuk etti. Deprem sonrası tüm Türkiye'nin kenetlendiği maçtan Trabzonspor 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Basel'i konuk etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı bordo-mavili ekip 1-0 kazandı. 

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 65. dakikada Larsen kaydetti. 

Bu sonuçla birlikte temsilcimiz Trabzonspor, 23 Şubat'ta İsviçre'de oynanacak rövanş maçı öncesi avantaj elde etti. 

TFF BAŞKANI VE SÜPER LİG KULÜP BAŞKANLARINDAN DESTEK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Süper Lig kulüplerinin başkanları, geliri depremzedelere bağışlanacak karşılaşmaya destek verdi. Tüm takım taraflarına açık olan karşılaşmaya birçok takımdan taraftar forma ve atkıları ile geldi. Maç öncesinde kentte formalarıyla gezen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer takımların taraftarları, bordo-mavili taraftarlarla kucaklaşarak dostluk örneği sergiledi.

Trabzonspor taraftarları maç öncesinde tribünde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde enkaz altından kurtarılanları temsilen özel bir koreografi hazırladı. Koreografide, enkazdan kurtarılan bir bebek, arama kurtarma ekibi, yaşamını yitiren Meksika arama kurtarma köpeği Proteo, depremde Türkiye’ye her anlamda destek veren ülkelerin bayrakları ve Türk bayrağı detayları yer aldı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLÜ BİRAZDAN...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu