Trabzonspor 0 - 0 Galatasaray Maç Özeti İzle! 28.08.2022 Spor Toto Süper Lig

MAÇ ÖZETİ İZLE...Trabzonspor 0 - 0 Galatasaray Maç Özeti İzle! 28.08.2022 Spor Toto Süper Lig...

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR:

13'

Andreas Cornelius çok güzel bir pasla topu Djaniny (Trabzonspor) ile buluşturuyor, ancak oyuncu hedefi bulamıyor. Oyuncunun ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top az farkla soldan dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Galatasaray şimdi kale vuruşunu kullanacak.

31'

Dries Mertens (Galatasaray) harika bir dokunuş yapıyor! Ceza sahasını içinde takım arkadaşı tarafından gönderilen topla buluşan Dries Mertens (Galatasaray) kalenin direğe doğru yerden bir şut gönderiyor. Ancak dikkatli kaleci topu kontrol ediyor ve atak golsüz sonuçlanıyor.

77'

Fernando Muslera çok güzel bir kurtarış yapıyor! Trezeguet (Trabzonspor) defans oyuncuları arasından çok kolay bir şekilde sıyrılıyor ve uzak mesafeden şutunu gönderiyor. Oyuncunun vuruşunda top kalenin ortasına doğru gidiyor, ancak kaleci bu şutu çıkartıyor!

79'

Dries Mertens ceza sahasına giriyor ve topu Bafetimbi Gomis (Galatasaray) ile buluşturuyor, oyuncu ceza sahasının kenarından vuruşunu yapıyor, ancak top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Trabzonspor kale atışını kullanacak olan taraf.

86'

Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray) defansın arasından kendisine gönderilen pasta topla buluşuyor ve anında yerden kaleye şutunu gönderiyor, ancak Muhammet Taha harika bir kurtarış yapıyor.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Taha, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bardhi, Dorukhan, Djaniny, Trezeguet, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Seferovic.

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu