Tövbeler Olsun Son Bölüm Tek Parça 18 Mart Perşembe İzle!

Tövbeler Olsun Son Bölüm Tek Parça 18 Mart Perşembe İzle!....Trt 1'in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 18 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen Tövbeler Olsun bu hafta da sizleri eğlendirmeye geliyor. Tövbeler Olsun 29.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Tövbeler Olsun 29.Bölümü ile 18 Mart Perşembe saat 20.00 de Trt 1'de...

Tövbeler Olsun Son Bölüm Tek Parça 18 Mart Perşembe İzlemek İçin Tıklayınız...

Araları düzelen inatçı ikilinin tekrar büyük bir kavgaya tutuşmasıyla Namzet’ in başına olmadık bir iş gelir. Kavga sırasında kafasına isabet eden tabak yüzünden Namzet Horanta hafızasını kaybeder. Tüm aile büyük bir şok yaşarken, Osman ise olan bitene bir türlü inanmak istemez. Dr. Şevki Bey'in müdahalesiyle birlikte ise Namzet ‘in gerçekten hafızasını kaybettiğine ikna olan Osman kendini suçlar ve bu durumu çözmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Harçlıkta Çağ Atladı!

Öte yandan Aylin ise yeni iş başvurusu ile ilgili heyecan içindedir. Yeni işiyle beraber Aylin'in hayatına giren gizemli isimse Buğra'nın kıskançlık krizine girmesine sebep olacaktır. Jale ile ilgili yaşanan yanlış anlaşılmayı bitirmek isteyen Kazım ise aşkını itiraf etmeye karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Osman, başta Namzet olmak üzere herkesi şoke edecek bir karar alacaktır.

Tövbeler Olsun Son Bölüm Tek Parça 18 Mart Perşembe İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu