Tövbeler Olsun 3 Ocak Pazar 20.Bölüm Trt 1 İzle!

Tövbeler Olsun 3 Ocak Pazar 20.Bölüm Trt 1 İzle!...Trt 1'in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 3 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen Tövbeler Olsun bu hafta da sizleri eğlendirmeye geliyor. Tövbeler Olsun 20.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Tövbeler Olsun 20.Bölümü ile 3 Ocak Pazar saat 20.00 de Trt 1'de...

Tövbeler Olsun 3 Ocak Pazar 20.Bölüm Trt 1 İzlemek İçin Tıklayınız...

Namzet, mahallede açtığı yeni dükkanıyla Osman'la komşu olmuştur. Aralarındaki husumetin giderek artması yüzünden Buğra zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Babası ve Ustası Osman arasında kalan Buğra seçimini yapar. İçinde bulundukları çıkmazdan kurtulmak için artık kararlıdır. Buğra, Aylin’e evlenme teklifi edip hem sevdiğine kavuşmaya hem de Osman ve Namzet arasındaki kavgayı bitirmeye kararlıdır.

Öte yandan Namzet'in herkesten gizlediği altınları ile ilgili planları vardır. İstemeden de olsa Namzet'in sırrını öğrenen Kazım'ı ise zorlu bir süreç beklemektedir. Tüm bunlar olurken Nazmiye, Anıl’ın istifa haberi ile sarsılır. İstanbul'u terk etme kararı alan Anıl'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Aylin ve Buğra’nın birlikte kaçacaklarını düşünen Latife ve Hülya ise beklenmedik bir şekilde olaylara dahil olur.

Nazmiye, Anıl'a olan aşkını itiraf edecek mi? Namzet'in satışa çıkarılan Horanta Holding hisseleri ile ilgili planı ne? Latife ve Hülya'nın iş birliği nasıl sonuçlanacak? Evlilik kararı alan Aylin ve Buğra'yı neler bekliyor? Namzet Horanta'yı şoke eden sürpriz evlilik teklifi kiminle ilgili?

Başrollerini Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda; Çiçek Dilligil, Seda Türkmen, Sercan Badur, Naz Çağla Irmak, Mert Carim, Merve Erdoğan, Ünal Silver, Mert Denizmen, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Semiha Bezek ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu