Tövbeler Olsun 21 Şubat Pazar 27.Bölüm Fragman İzle!

Tövbeler Olsun 21 Şubat Pazar 27.Bölüm Fragman İzle!....Trt 1'in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 21 Şubat Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen Tövbeler Olsun bu hafta da sizleri eğlendirmeye geliyor. Tövbeler Olsun 27.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Tövbeler Olsun 27.Bölüm Fragmanı ile sizlerle...

Tövbeler Olsun 27.Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Makbule Geçti Geldi!

Tövbeler Olsun 25. Bölüm Özeti:

Kaçırılmış numarası yaparak Kazım'a ders vermek isteyen Namzet Horanta, beklenmedik bir şekilde altınları kaybeder ve çöp kamyonuna yüklenen altınların peşinde zorlu bir kovalamacanın içine düşer. Tüm gün Namzet’ ten haber alamayan ev halkı ise giderek endişelenmeye başlar. Anıl ile Nazmiye’nin tekrar barışması ile tüm çabaları boşa giden Ertan bu defa farklı bir plan peşindedir.

Tüm bunlar olurken Osman'ın dükkanına hırsız girmesi ile ortalık bir anda karışır. Namzet’ in kaçırıldığını daha fazla saklayamayan Kazım olan biteni herkese anlatır. Büyük panik yaşayan Horanta ailesi ise bu gizemi aydınlatmanın yolunu aramaktadır. Dr. Şevki Bey'in muayenehanesinde toplanan aileler Namzet’ in başına gelen olayları çözmenin peşine düşer ve sonunda kaçırılma numarası yaptığı anlayıp ona büyük bir ders vermeye karar verirler. Başına geleceklerden habersiz olan Namzet ise Kazım’ın altınlarını bulmak için mücadele vermektedir.

Tövbeler Olsun 21 Şubat Pazar 27.Bölüm Fragman İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu