Teşkilat Dizisi'nde Zehra Öldü mü? Diziden Ayrılıyor mu?

Teşkilat Dizisi'nde Zehra Öldü mü? Diziden Ayrılıyor mu?... TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Teşkilat 11 Aralık Pazar akşamında bomba bir bölümle ekranlara geldi. Pazar günlerinin vazgeçilmezi Teşkilat bu haftayı da çok konuşulacak bir final sahnesi ile tamamladı.

DOKTORLAR ÖLDÜ DEDİ AMA!...

Çok kan kaybeden Zehra'yı doktorlar öldü diye bildirdi. Ölüm saatini de kaydettiler. Ancak Ömer Zehra'nın ölmediğini söyleyerek kalp masajı yapmaya başladı.

Teşkilat dizisinin yeni bölümü daha yayınlandı. İzleyenleri şoke eden bölüm için 'Zehra ölmesin' yorumları yağdı. TRT1'de pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi birkaç haftadır Dünya Kupası maçları nedeniyle yayınlanmıyordu. Dizinin 57. bölümü bu hafta ekrana geldi.

ZEHRA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Zehra'nın diziden ayrılacağına dair kesin bir bilgi olmamakla birlikte, bu bölümde Ömer ve Zehra'nın geçmişinin anlatılması Zehra'nın öleceğinin işareti olarak yorumlanıyor. Ama Zehra büyük ihtimalle Teşkilat'a veda etmeyecek. Teşkilat dizisinin 58.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Zehra'nın diziye veda etmediği netletmiş oldu.

Teşkilat Zehra kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu, ‘’İşine saygı duyan, ülkesine aşık, küçük kızına aşık ve çok şüpheci birisidir. Şüphesinin peşinden gider, bu da başına neler açar göreceğiz.’’ diyerek anlattı.  

Deniz Baysal Yurtcu kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezundur. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlayan Baysal, çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Kameralar karşısına ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile geçen Deniz Baysal Yurtçu; Derin Sular, Kaçak Gelinler, Rüzgarın Kalbi, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda rol almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu