Teşkilat Dizisi Serdar Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Teşkilat Dizisi Serdar Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?... TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Teşkilat yine bomba bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlandığı günden beri pazar günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat'ta bu haftada seyirciyi merak içinde bırakan sahneler yer aldı. Bunlar da birisi de Serdar'ın ölüp ölmeyeceği noktasında oldu. 24.Bölümün son sahnesinde Serdar'ın öldüğü görülüyor. Peki gerçekten Serdar ölecek mi? Yoksa klasik cümleyi görecek miyiz? Başrol ölmez!

İŞTE GECEYE DAMGA VURAN SON SAHNE!

Serdar’ın kayıp 1.5 aylık dönemi ile ilgili öğrendiği gerçekler onu Yıldırım’la yüzleşmeye zorlar. Bu yüzleşme tüm ekibi tehlikeye atacak büyük bir oyunun başlangıcı olacaktır. Karargahta Barış’ın Ebru’yu vurmasının şaşkınlığı yaşanırken, Hakkı ve Uzay bu olayın peşine düşer. Serdar’la ilgili ortaya çıkan gerçekler karargahta yeni kararların alınmasına sebep olur. Bu kararlar Serdar ve Zehra’yı her şeyin başladığı yere götürürken ikili kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdir.

SERDAR ÖLECEK Mİ?

Dizinin gidişatına göre yüzde 99 diyebiliriz ki; Serdar kesinlikle ölmeyecek. Çünkü şuan için Teşkilat dizisinin en önemli iki oyuncusu ve ekranların en iyi partneri Zehra ve Serdar. Eğer ki Serdar ve Zehra diziyi terk ederse bu Teşkilat'ın bitmesi anlamına gelir. Başrolü giden bir dizinin izleyici kaybettiği gün gibi açık. Zirvede yürüyen bu dizinin de eğer ki büyük bir sorun yoksa başrolünün diziden çıkmasının bir mantığı bulunmuyor. O yüzden Teşkilat'ın vazgeçilmez oyuncusu Serdar'ın diziden çıkmayacağı düşünülüyor.

Teşkilat Dizisi Serdar Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu