Talisca Galatasaray'a Geldi mi? Talisca Hangi Takımda Oynuyor?

Talisca Galatasaray'a Geldi mi? Talisca Hangi Takımda Oynuyor?... Süper Lig'de transfer sezonuna hızlı giriş yapmak isteyen Galatasaray Icardi'nin gitmesi durumunda takımı ve taraftarı havada tutacak bir oyuncu getirmek istiyor. Son olarak Galatasaray ile adı anılan yıldız futbolcu Talisca oldu. Bir zamanlar Beşiktaş'ta kısa bir süre sahne alan Talisca oynadığı maçlardaki performansı ve attığı goller ile futbolseverleri mest etmişti. Peki Talisca Galatasaray'a gelecek mi? İşte detaylar:

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın yeni sezonda Al-Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen Anderson Talisca için devreye gireceği ve oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda mutlu son ulaşan Galatasaray'ın Anderson Talisca ile ilgilendiği öne sürüldü. Sabah'ın haberine göre; Okan Buruk ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen ve Avrupa'da başarı hedefleyen sarı-kırmızılılar, Brezilyalı yıldızı transfer listesine ekledi.

Orta saha bölgesine hücumcu bir oyuncu arayan teknik ekibin Talisca'nın şartlarını soruşturduğu ifade edildi.

ARABİSTAN'DAN AYRILACAK!

Al-Nassr ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Talisca'nın takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan ve Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki yıldızın menajerine ayrılmak istediğini bildirdiği belirtildi. Talisca'nın maliyetini araştıran Galatasaray'ın 5 milyon Euro maaş beklentisi olan tecrübeli oyuncu için teklif paketi hazırlayarak görüşme yapacağı kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu